Välkommen till Kristiansborgsbadet!

Hos oss kan du bada, leka, träna, njuta och bara koppla av!

”Bra att veta” när du besöker Kristiansborgsbadet

 

Barn som besöker oss utan sällskap av vuxen  skall ha fyllt 10 år och vara simkunnig, vilket innebär att kunna simma 200 meter på djupt vatten.

 

Manlig och kvinnlig personal

På Västeråsbaden har vi både manlig och kvinnlig personal och vår uppgift är i första hand att sköta bevakning, hjälpa våra gäster och svara för deras säkerhet. Vi sköter även städning och renhållning och vill informera om att det kan förekomma manlig personal i damernas omklädningsrum och kvinnlig personal i herrarnas omklädningsrum

Hänglås

Till skåpen i omklädningsrummen och även värdeskåpen i entrén behöver du ett hänglås. Ta med hemifrån eller köp i receptionen. Pris 50:-

 

Kristiansborgsbadet ligger centralt och vackert på grön kulle

Badet är öppet på vintersäsongen, mitten av augusti – slutet av maj

Här finns fyra bassänger.
Den stora bassängen är 25 x 14 meter och är 1,55-3,80 meter djup. Det finns trampoliner med höjderna 1-, 3-, och 5 meter. Stora bassängen har en temperatur på 29 grader.
En mindre bassäng som är 14 x 7,5 meter med 90 cm -1 meters djup. Den mindre bassängen har en temperatur på 29 grader.
För de allra minsta har vi en plaskbassäng som är 2 x 2 meter och är 20 cm djup. Den bassängen har en temperatur på 33 grader.
I ett rum intill har vi undervisningsbassängen där det hålls simkurser. Den bassängen är 11 x 6,6 meter och är 90 cm -1 meter djup. Undervisningsbassängen har en temperatur på 33 grader.