Pure Cell Treatment

60 minuter, 1.495 kr (helgdagar 1.595 kr)

 

Världsunik prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller som vi nu erbjuder på Romerska Dag-spa!

För första gången i världshistorien…
…har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.
MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förut.

Vad är stamceller och var kommer de ifrån?
Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att de ger unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom de är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd då huden får kraft att reparera sig själv. Vi äger odlingen och projektet har sitt ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla

rosen  pct3

Detta gör behandlingen

  • Ökar cellförnyelsen
  • Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
  • Skyddar huden mot fria radikaler
  • Stimulerar collagenproduktionen
  • Bygger upp hudens skyddande syramantel
  • Ger LYSTER
  • Påskyndar reparationssystemet i huden
  • Ökar vitalitet och spänst
  • Passar alla hudtyper
  • Omedelbara resultat men verksam på lång sikt

Behandlingen passar alla och kan göras året runt. Den är speciellt bra när huden behöver vitaliseras och stärkas upp. Då är detta högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Pure Cell Treatment passar vid alla typer av  hudtillstånd eftersom cellerna verkar där de behövs.

Detta är vår allra lyxigaste ansiktsbehandling, en riktig ANTI-AGE behandling.