Erbjudande Lilla ansiktskuren 1/10-31/10

Mellan 1/10-31/10 erbjuder vi ”Lilla ansiktskuren” för 320;- (ord. 395;-)

I denna härliga behandling ingår rengöring av ansiktet, ansiktsmask, ansiktsmassage och produkter från Maria Åkerberg som avslutar behandlingen på bästa sätt. Pricken över i:et är handmassagen som ingår i behandlingen. Så passa på att boka in er för lite vardagslyx nu när hösten och kylan kommit.

Ring och boka in er på 021-39 19 09

Välkomna!

ansikte


Nyhet! Mix på söndagar

Från den 11/11-31/12 kommer Romerska Dag-spa hålla öppet även på söndagar. Avdelningen kommer då vara öppen för både män och kvinnor. Bokning av behandling sker som vanligt på telefon 021-39 19 09.

Välkomna!

Kristiansborgsbadet3


Pure Cell Treatment – NYHET

Vi är bland de första i Västerås att erbjuda Maria Åkerberg allra lyxigaste ansiktsbehandling Pure Cell Treatment. En Näringsboost och lysterkick till din hud. Vi använder levande stamceller från rosenrot som har högkvalitativa närings och antioxidant innehåll. En riktig Anti-age behandling som bara måste bokas!  läs mer under våra behandlingar.

rosen


Mixat på Lördagar

Från och med Lördag 4 februari kommer Romerska Dag-spa att ha mixat på avdelningen på lördagar. Det betyder att både damer och herrar är välkomna att boka behandling och spa:a. Kom ihåg att ta med badkläder om du kommer och besöker oss. Vi gör denna förändring för att möta vår stora efterfrågan på mixade tider.

Kristiansborgsbadet4

Våra behandlingar:


Dela denna sida på:

Sidor