Temakväll 29/11 MÅ Sauna Treatment

Mellan 17:00-19:30 torsdag den 29/11 håller vi en temakväll på Romerska Dag-spa. Denna gång är temat Maria Åkerberg Sauna treatment. Denna basturitual är en kombination av aufguss med tillbehör, vad det kan vara får ni se på plats! Vi kommer hålla flera sittningar under kvällen så att alla får chansen att vara med och njuta av denna ritual.

De som kommer på temakvällen har möjlighet att vara med på vattenträningen 17:30 som hålls i simhallen.

Vi kommer även bjuda på fika och ha produkterbjudanden exklusivt för denna kväll.

Inträde: 150 kr efter 15:00 (den 29/11)

OBS! Tänk på att det är damdag på Romerska Dag-spa torsdagar.

bastubildfika temakvällpersonal temakväll bastu

 


 

Nyhet! Mix på söndagar

Från den 11/11-31/12 kommer Romerska Dag-spa hålla öppet även på söndagar. Avdelningen kommer då vara öppen för både män och kvinnor. Bokning av behandling sker som vanligt på telefon 021-39 19 09.

Välkomna!

Kristiansborgsbadet3


Pure Cell Treatment – NYHET

Vi är bland de första i Västerås att erbjuda Maria Åkerberg allra lyxigaste ansiktsbehandling Pure Cell Treatment. En Näringsboost och lysterkick till din hud. Vi använder levande stamceller från rosenrot som har högkvalitativa närings och antioxidant innehåll. En riktig Anti-age behandling som bara måste bokas!  läs mer under våra behandlingar.

rosen


Mixat på Lördagar

Från och med Lördag 4 februari kommer Romerska Dag-spa att ha mixat på avdelningen på lördagar. Det betyder att både damer och herrar är välkomna att boka behandling och spa:a. Kom ihåg att ta med badkläder om du kommer och besöker oss. Vi gör denna förändring för att möta vår stora efterfrågan på mixade tider.

Kristiansborgsbadet4

Våra behandlingar:


Dela denna sida på:

Sidor